Lónyay utcai Református Gimnázium és Kollégium

1092 Budapest, Kinizsi u. 1-7. | +36-1-216-5138/titkárság, +36-1-216-5176/titkárság | http://www.lonyayrefi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Lónyay a Magyarországi Református Egyház iskolájaként a legjobb református hagyományoknak megfelelően keresztyén nemzeti szellemben neveli diákjait. Tanáraink – akik között sok a többdiplomás, szakvizsgázott pedagógus – hűen fogadalmukhoz, tudásuk legjavát adva oktatják a diákokat. Mindannyian arra törekszünk, hogy az iskolapadból kikerülve diákjaink művelt, széles látókörű, keresztyén világnézetű, nemzetünkhöz és egyházunkhoz hű emberekként éljenek és tevékenykedjenek. 2000-ben történt beköltözésünk óta iskolánk több új, korszerűen felszerelt szaktanteremmel gazdagodott. Tanulóink modern technikai eszközökkel ellátott előadókban sajátíthatják el az új ismereteket. Az informatika-oktatás jól felszerelt számítógéptermekben folyik. Legújabb szaktantermünk a 2010-ben elkészült digitális nyelvi labor. Az épületben kollégium is működik.

Diákjainknak természetesen kötelező a hit- és erkölcstan tanulása. Más vallású tanulóinknak biztosítjuk a katolikus illetve az evangélikus hitoktatást.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-216-5138/titkárság, +36-1-216-5176/titkárság
Email:titkarsag@lonyayrefi.hu
Honlap:http://www.lonyayrefi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/L%C3%B3nyay-Utcai-Reform%C3%A1tus-Gimn%C3%A1zium-...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.