Méhecske Óvoda

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 30. | +36-1-357-0930 | http://mehecskeovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk a József Attila lakótelepen épült 1980-ban. Négy csoporttal működik, lakókörzetünket részben a lakótelepi, részben a Gyáli út környékén élő családok alkotják.

Az óvoda panelépület modern változata, amelyben a tiszta, esztétikus környezet, valamint a tetőkupolák által a természetes fény uralkodik. A 4 csoportszobához külön-külön mosdó és öltöző tartozik. Óvodánk nem rendelkezik két kötelezően előírt helyiséggel (orvosi szoba és nevelőtestületi szoba).  Óvodánk méltán büszke nagy területű, jó elrendezésű udvarára. Tudatosan felépített terv alapján fokozatosan alakítjuk, szépítjük környezetünket, bővítjük a gyerekek tevékenységi körét, mozgásfejlesztő lehetőségeit. Természetes környezetünk folyamatos alakításával, javítjuk betegség megelőző és egészség megőrző feladataink elvégzésének feltételeit.

IX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-357-0930
Email:mehecskeovoda9@gmail.com
Honlap:http://mehecskeovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek