Telepy Károly Testnevelési Általános Iskola és Gimnázium

1096 Budapest, Telepy u. 17. | +36-1-216-1214 | http://www2.telepy.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Olyan iskolai légkör kialakítására törekszünk, ahol az elsős gyermekek fokozatosan szokhatnak hozzá az iskolás élethez, munkához, ahol jól érzik magukat. Ennek megvalósulásához a legfontosabb a szorongásmentes, bizalomteli, biztonságot nyújtó légkör, amelyben az ismeretszerzés nem kényszer, hanem örömforrás.

Oktató-nevelő munkánk célja, hogy a gyermekek szívesen járjanak iskolánkba, a tudásnak értéke legyen, s nyitott, érdeklődő, testileg - lelkileg egészséges fiatalok kerüljenek ki. Folyamatosan segítjük a tanulók egyéni képességeinek kibontakoztatását. Gyermekeinket kreativitásra, önállóságra, reális önértékelésre neveljük!

Sok-sok játékkal, képesség- és készségfejlesztéssel alapozzuk meg elsőben az olvasás, írás tanulását. Késleltetetten tanulják a gyerekek az olvasást, ez azt jelenti, hogy egy hosszú előkészítő időszak után október környékén kezdik a betűtanulást. Természetesen, aki tud már olvasni, az neki való feladatokat kap. A matematika tanulásánál is tevékenységekkel: kirakással, mozgással, megformázással, leszámolással, kopogással és mindenféle érzékszervi tapasztalással megerősítve alapozzuk meg a számfogalmat, a műveleteket. A kézművesedés, a rajzolás, mozgásos játékok a tanulás fontos részei.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-216-1214
Honlap:http://www2.telepy.sulinet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.