Szent István Sportegyesület

1095 Budapest, Mester u. 56-58. | +36-30-922-7376 | http://szise.hu
Desktop

SZERETNÉL FOCIZNI VAGY KÉZIZNI? - AKKOR EZ MOST NEKED SZÓL!!!

LEGYÉL EGYESÜLETÜNK TAGJA!

Az immár legendássá vált Patonyi László tanár Úr nevével fémjelzet sportegyesület, aki az egész életét a sportnak szentelte a Közgazdasági Középiskolában betöltött igazgatóhelyettesi munkája mellett hozta létre EGYESÜLETÜNKET. Első osztályú, sőt válogatott játékosok sokaságát nevelte a labdarúgó pályán mind az iskolánk padjai között, halála után pedig megszületett kézilabda szakosztályunk is, ahol szintén megfordult több válogatott játékos is.

A teljesség igénye nélkül iskolánkba tanult és futballozott a magyar labdarúgás meghatározó játékosai közül: Lisztes Krisztián, Vincze Ottó, Hrutka János, Sebők Vilmos, Gyömbér Gábor, vagy a jelenkor játékosai közül Nagy Ádám, Gohér Gergő, Lovrencsics Gergő. Felnőtt kézilabdacsapatunkban játszik és játszott Tápai Szabina, Szamoránsky Piroska és Kovacsicz Mónika is.

Törekvésünket számos fejlemény igazolja, így például megszereztük a FTC szakvezetésének, valamint a MAGYAR LABDARÚGÓ és a MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG illetékeseinek támogatását is.

Csapatainkba várjuk első sorban IX-ik kerületi általános iskola 4-5-6-ik osztályos lányok és fiúk jelentkezését!

LEGYÉL CSAPATUNK TAGJA, LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ NAGY ÁDÁM VAGY TÁPAI SZABINA!

ELÉRHETŐSGEINK:

EMAIL: szentistvansportegyesulet@gmail.com

TELEFON:

Labdarúgás: Makrányi Sándor +36/309227376

Kézilabda: Tóthné Keszler Katalin +36/203206611

FACEBOOK:

Szent István SE – Labdarúgó szakosztály

Szent István SE - Kézilabda

WEB: http://szise.hu   

INSTAGRAM: szentistvanseofficial

Nyitvatartás:

Kedd16.00 – 19.00
Csütörtök16.00 – 19.00

Edzéseink: Kézilabda - lány serdülő: kedd és csütörtök 16:00 - 17:30 Labdarúgás - fiú és lány: kedd és csütörtök 17:30 - 19:00 Helyszín: Patonyi László Sportcsarnok, IX. Thaly Kálmán utca 1. (bejárat a Szent István szakközépiskola portája felől: Mester utca 56-58.)

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek