Szent István Sportegyesület

1095 Budapest, Mester u. 56-58. | +36-30-922-7376 | http://szise.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

SZERETNÉL FOCIZNI VAGY KÉZIZNI? - AKKOR EZ MOST NEKED SZÓL!!!

LEGYÉL EGYESÜLETÜNK TAGJA!

Az immár legendássá vált Patonyi László tanár Úr nevével fémjelzet sportegyesület, aki az egész életét a sportnak szentelte a Közgazdasági Középiskolában betöltött igazgatóhelyettesi munkája mellett hozta létre EGYESÜLETÜNKET. Első osztályú, sőt válogatott játékosok sokaságát nevelte a labdarúgó pályán mind az iskolánk padjai között, halála után pedig megszületett kézilabda szakosztályunk is, ahol szintén megfordult több válogatott játékos is.

A teljesség igénye nélkül iskolánkba tanult és futballozott a magyar labdarúgás meghatározó játékosai közül: Lisztes Krisztián, Vincze Ottó, Hrutka János, Sebők Vilmos, Gyömbér Gábor, vagy a jelenkor játékosai közül Nagy Ádám, Gohér Gergő, Lovrencsics Gergő. Felnőtt kézilabdacsapatunkban játszik és játszott Tápai Szabina, Szamoránsky Piroska és Kovacsicz Mónika is.

Törekvésünket számos fejlemény igazolja, így például megszereztük a FTC szakvezetésének, valamint a MAGYAR LABDARÚGÓ és a MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG illetékeseinek támogatását is.

Csapatainkba várjuk első sorban IX-ik kerületi általános iskola 4-5-6-ik osztályos lányok és fiúk jelentkezését!

LEGYÉL CSAPATUNK TAGJA, LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ NAGY ÁDÁM VAGY TÁPAI SZABINA!

ELÉRHETŐSGEINK:

EMAIL: szentistvansportegyesulet@gmail.com

TELEFON:

Labdarúgás: Makrányi Sándor +36/309227376

Kézilabda: Tóthné Keszler Katalin +36/203206611

FACEBOOK:

Szent István SE – Labdarúgó szakosztály

Szent István SE - Kézilabda

WEB: http://szise.hu   

INSTAGRAM: szentistvanseofficial 

Nyitvatartás:

Kedd16.00 – 19.00
Csütörtök16.00 – 19.00
Edzéseink: Kézilabda - lány serdülő: kedd és csütörtök 16:00 - 17:30 Labdarúgás - fiú és lány: kedd és csütörtök 17:30 - 19:00 Helyszín: Patonyi László Sportcsarnok, IX. Thaly Kálmán utca 1. (bejárat a Szent István szakközépiskola portája felől: Mester utca 56-58.)

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek