Antea Nemzetközi Temetkezési Kft.

1091 Budapest, Mihálkovics u. 12. | +36-1-216-6108, +36-80-440-140 | http://antea.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk 1994-ben alakult. Fő profilunk a nemzetközi halottszállítás: a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok hazaszállítása a világ bármely részére, valamint a külföldön elhunyt magyar állampolgárok Magyarországra szállítása – teljes körű bel- illetve külföldi ügyintézéssel – és temetésének megszervezése az ország egész területén.

Fennállásunk óta eredményesen működünk együtt a bel- és külföldi nagykövetségekkel, biztosító társaságokkal és partnercégekkel.

Szállításainkat a nemzetközi és belföldi elvárásoknak, valamint a tisztiorvosi előírásoknak megfelelő halottszállító gépkocsikkal végezzük.

Akkor is megszervezzük a hazaszállítást, ha az csak repülővel kivitelezhető (vagy így kisebb a költség). Egy-egy esetre több megoldást is keresünk, hogy ügyfeleinknek a legelőnyösebbet tudjuk ajánlani.

Temetési és halottszállítási szolgáltatásaink megrendelése irodánkban, az erre a célra elkülönített tárgyalóban történik, ahol ügyfeleink kulturált körülmények között választhatnak a kellékek széles skálájából.

Elérhetőség az év minden napján 0-24 órában:

  • Tel.: 06 1 216 6108
  • Tel.: 06 80 440 140 (ingyenes zöld szám, csak vonalas telefonról hívható)

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Antea Nemzetközi Temetkezési Assistance Kft.
Telefon:+36-1-216-6108, +36-80-440-140
Email:office@antea.hu
Honlap:http://antea.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek