Best Door Beltéri Ajtók - Tűzoltó utca

1094 Budapest, Tűzoltó u. 71-75. | +36-70-513-5061 | http://www.muanyag-ablak-ajto.com, http://bestdoor.hu
Desktop

… A BELTÉRI AJTÓ MEKKORA SZEREPET JÁTSZIK OTTHONÁBAN?

Nem csak arról van szó, hogy egyszerűen elválasztja a tereket. Ennél sokkal többről… mögé húzódunk, ha nyugalomra vágyunk; becsukjuk, ha bizalmas beszélgetéseket folytatunk, elrejt minket meghitt pillanatainkban.

…LEGTÖBBET HASZNÁLT BÚTORUNK?

és igen! Ma már nem csak egyszerűen ajtóról beszélünk! Ezek a termékek a modern bútorokhoz, parkettákhoz hasonlóan számtalan színben, felülettel, üvegezéssel, formában készülnek. Szóval nyugodtan kijelenthetjük hogy egy jól megválasztott, igényes ajtó lakásunk ékes bútorává válhat. Nem csak egyszerűen bútordarab, hanem a hétköznapokban Őket használjuk legtöbbet. Hiszen gondoljon csak bele, ezeken keresztül szaladgálnak a gyerekek, unokák! Egész nap a beltéri ajtók, átjáró tokok között közlekedünk a helyiségek között…  Szóval nem csak bútorok, de  a lakásunk legtöbbet használt bútora a beltéri ajtó!

…BELTÉRI AJTÓ HANGULATOT AD!

Nem csak szépek, nem csak funkcionálisak, de minden beltéri ajtónak egyénre szabható hangulata van.  Ez nem más, mint amit a lakberendezők annyira tudnak, vagy talán inkább éreznek. Játék a színekkel, üvegezési opciókkal, dekorcsíkokkal, betétekkel, intarziákkal; azaz játék a lehetőségekkel.

…IGÉNYEKRE SZABVA!

Legyen design vagy polgári lakás, vagy iroda! Lehet Óvoda, iskola! Lehet rendelő, rendőrség, tűzoltóság vagy éppen kórház… mindenhova szükség van beltéri ajtóra. És a közmondást kicsit átfogalmazva „ Ahány ajtó annyi féle!”  igaznak bizonyul ez a funkcióra is. Hiszen nem csak a megjelenés, de a funkció is fontos a megfelelő beltéri ajtó kiválasztásánál. Megtervezheti saját ajtóját és mi megvalósítjuk elképzeléseit.

És mi minderre odafigyelünk!

BEST DOOR MAGYARORSZÁG KFT.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat09.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Best Door Magyarország Kft.
Telefon:+36-70-513-5061
Email:iroda@bestdoor.hu
Honlap:http://www.muanyag-ablak-ajto.com, http://bestdoor.hu
Facebook:https://www.facebook.com/belteri.ajtok, https://www.facebook.com/best.ablak.ajto
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek