Drótos Ügyvédi Iroda

1092 Budapest, Kinizsi u. 22. II. em. 7/A. | +36-1-210-8176 | http://drotosestarsai.hu
Desktop

A Drótos Ügyvédi Iroda jogi tevékenységének keretében széles körben kínálja szolgáltatásait meglévő és leendő Ügyfelei számára. Nemcsak az ingatlan,vagy a társasági jog, mint általánosan kiemelt jelentőségű területeken rendelkezünk évtizedes és széleskörű tapasztalattal, hanem pl. az üzleti élet területén felmerülő jogi kérdések kezelése, valamint az ezzel összefüggőmunkajog terén is, valamint olyan speciális területeken is, mint pl. a családjog, szerzői jog, a védjegyjog, az internet jog, vagy akár a kutatás-fejlesztés témaköre.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-210-8176
Honlap:http://drotosestarsai.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek