Gillárd Üvegcsiszoló Üzem

1097 Budapest, Timót u. 4/A. | +36-1-280-8493, +36-20-539-408 | http://www.gillard.hu
Desktop

Az üvegcsiszoló üzem - az országban elsőként - CNC élmegmunkáló géppel is rendelkezik. Ez a technológia rendkívül tág határt szab a tervezők fantáziájának, mivel a számítógép-vezérelt üvegcsiszolás pontosabb, hatékonyabb és bonyolultabb formákat enged meg. Így lehetőség nyílik rendkívüli igények kielégítésére, valamint az üveg nagy mennyiségben is precíz megmunkálására.

Cégünk foglalkozik egyenes vonalú-, és íves élcsiszolással, fazettázással, lyukfúrással, valamint gravírozással. Negyvenöt féle üveget tartunk folyamatosan raktáron, 3-19 mm-es vastagságig: átlátszó-, színes-, matt-, ragasztott biztonsági üvegeket, ezüst tükröket 3-6 mm-ig, valamint 4 mm-es vastagságban hét további színben.

Lakossági szolgáltatásaink közé tartozik a "klasszikus" ablaküvegezés, portálok javítása, hőszigetelő üveg gyártása és beszerelése.

Foglalkozunk képkeretezéssel, ezen belül kasírozással, paszpartu-vágással és tükörkeretezéssel. Vásárlóink több mint kétszáz féle keretléc közül választhatnak, amelyek között megtalálhatók a főbb magyar és külföldi gyártók termékei.

Nagyobb volumenű, folyamatos megrendeléseket az üvegcsiszoló-üzemünkben veszünk fel.

Szolgáltatásaink:

  • üvegezés, ablaküvegezés
  • képkeretezés
  • üvegcsiszolás
  • tükör, üvegbútor, ablaküveg készítés
  • homokfúvás

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gillárd Üvegipari Kft.
Telefon:+36-1-280-8493, +36-20-539-408
Email:gillard@gillard.hu
Honlap:http://www.gillard.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Gillárd-Kft-212148462181486
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.