Gillárd Üvegcsiszoló Üzem

1097 Budapest, Timót u. 4/A. | +36-1-280-8493, +36-20-539-408 | http://www.gillard.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az üvegcsiszoló üzem - az országban elsőként - CNC élmegmunkáló géppel is rendelkezik. Ez a technológia rendkívül tág határt szab a tervezők fantáziájának, mivel a számítógép-vezérelt üvegcsiszolás pontosabb, hatékonyabb és bonyolultabb formákat enged meg. Így lehetőség nyílik rendkívüli igények kielégítésére, valamint az üveg nagy mennyiségben is precíz megmunkálására.

Cégünk foglalkozik egyenes vonalú-, és íves élcsiszolással, fazettázással, lyukfúrással, valamint gravírozással. Negyvenöt féle üveget tartunk folyamatosan raktáron, 3-19 mm-es vastagságig: átlátszó-, színes-, matt-, ragasztott biztonsági üvegeket, ezüst tükröket 3-6 mm-ig, valamint 4 mm-es vastagságban hét további színben.

Lakossági szolgáltatásaink közé tartozik a "klasszikus" ablaküvegezés, portálok javítása, hőszigetelő üveg gyártása és beszerelése.

Foglalkozunk képkeretezéssel, ezen belül kasírozással, paszpartu-vágással és tükörkeretezéssel. Vásárlóink több mint kétszáz féle keretléc közül választhatnak, amelyek között megtalálhatók a főbb magyar és külföldi gyártók termékei.

Nagyobb volumenű, folyamatos megrendeléseket az üvegcsiszoló-üzemünkben veszünk fel.

Szolgáltatásaink:

  • üvegezés, ablaküvegezés
  • képkeretezés
  • üvegcsiszolás
  • tükör, üvegbútor, ablaküveg készítés
  • homokfúvás

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gillárd Üvegipari Kft.
Telefon:+36-1-280-8493, +36-20-539-408
Email:gillard@gillard.hu
Honlap:http://www.gillard.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Gillárd-Kft-212148462181486
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek