Liliom Textilápoló Szalon

1094 Budapest, Liliom u. 7-9. | +36-1-215-6782 | http://www.liliomszalon.hu
Desktop

A tisztaságot kínáljuk!

Szalonunkat 2001 szeptemberében azzal a meggyőződéssel nyitottuk meg, hogy ma már Magyarországon is van igény a teljes körű minőségi textilápolásra, beleértve a tisztítást kiegészítő szolgáltatásokat, illetve a külföldön jól bevált önkiszolgáló mosógépek és szárítók üzemeltetését is. A zsetonos mosást és szárítást ismereteink szerint elsőként vezettük be Budapesten. Még ma is sokszor előfordul, hogy egy-egy új érdeklődőnk csodálkozva nyugtázza: ez épp olyan, mint az amerikai filmeken...

Újszerű szolgáltatásaink mellett Megrendelőink természetesen igénybe vehetik nálunk a ruhatisztítás megszokott szolgáltatásait is. Mindezek mellett kiegészítő szolgáltatások nyújtásával biztosítjuk, hogy a Liliom Textilápoló Szalonban a hagyományos textiltisztításon túlmutató, teljes körű textilápolás valóban megvalósuljon.

Tájékozódjon honlapunkon önkiszolgáló és megrendelhető szolgáltatásainkrólárainkról!

Szalonunk igényes kialakításával szeretnénk elérni, hogy Ön kellemesen érezze magát nálunk. Fényképalbumunk ad erről némi ízelítőt, a személyes tapasztalatokat azonban nem pótolhatja. Jöjjön el hozzánk, térképünk segítségével könnyen ránk talál.

Cégünk további történetét Ön alakítja!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 19.30
Kedd07.00 – 19.30
Szerda07.00 – 19.30
Csütörtök07.00 – 19.30
Péntek07.00 – 19.30
Szombat08.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:hűségkedvezmény

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-215-6782
Email:info@liliomszalon.hu
Honlap:http://www.liliomszalon.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek