Print Produkció Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115. | +36-1-348-0588 | http://www.printprodukcio.hu
Desktop

Digitális és ofszet nyomdai termékek.

A Print Produkció Kft. digitális és ofszet, kis- és nagy formátumú nyomdai termékek gyártásával, illetve megvalósításának optimalizálásával foglalkozó vállalkozás. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fő célja, hogy teljes körűen kielégítse megrendelőink nyomdai igényeit néhány négyzetmétertől egészen az országos kampányig. Legyen az egy egyszerű üvegfelület vagy egy teljes pult, illetve portál.

Saját termelésünk részeként a sláger termékek mellett, mint például ponyva/banner, háló, öntapadó fólia, ablakfólia, direkt nyomott tábla, óriásplakát, CLP és gépjármű dekorálás, foglalkozunk ritkábban használt anyagokkal is, mint belülről ragasztható ablakfólia, vászon, poliészter és POS alkalmazások. Optimalizációs tevékenységünk szerves részeként, az évek során megbízható munkakapcsolatot alakítottunk ki több kis-, és nagy formátumú ofszet nyomdával, így versenyképes áron tudunk gyártani szórólapokat, prospektusokat és különböző plakátokat is.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.