Royal Futár Hungária

1097 Budapest, Gubacsi út 32. | +36-1/20/30/70-216-3606 | http://www.royalfutar.hu
Desktop

Cégünk megbízható, rugalmas belföldi csomagszállítást és logisztikai szolgáltatásokat kínál.

A hagyományos csomagküldésnél és felvételnél korszerűbb, komplexebb megoldásokat kínálunk. Önnek nem kell mást tennie, mint megrendelését eljuttatni hozzánk és szolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül átveszi küldeményét, majd a rendeltetési helyére juttatja. Ideje nem vész kárba, nem kell sorban állnia, nem kell napokat várnia a kézbesítésre , valamint attól félnie, hogy küldeménye sérülten, hiányosan érkezik meg a célállomásra.

Legfontosabb célkitűzésünk a megrendelő igényei szerint kialakított magas színvonalú, rugalmas szolgáltatás nyújtása, amely lehetővé teszi az egészen kis súlyú dokumentációktól a nagy terjedelmű, ipari alkatrészek háztól-házig történő szállítását. Közel 100 fős flottával állunk az Ön rendelkezésére.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Royal-Sprint Kft.
Telefon:+36-1/20/30/70-216-3606
Honlap:http://www.royalfutar.hu
Facebook:https://www.facebook.com/royalfutar
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek