Szabó, Kocsis és Társa Ügyvédi Iroda

1095 Budapest, Mester u. 83/A. IX. em. 4. | +36-1-878-0802 | http://szkiroda.hu
Desktop

Tapasztalt jogi szakemberekből álló, innovatív csapatunk széleskörű támogatást nyújt ügyfeleink számára. Magyar és nemzetközi partnereink töretlen bizalmát szerteágazó jogi és üzleti érdekeik színvonalas képviseletével vívtuk ki. Ügyvédi irodánk professzionális és kreatív megoldásokkal segíti megbízóinkat céljaik elérésében; hiszünk abban, hogy konzervatív hivatástudatunkkal és haladó szellemiségű munkakultúránkkal értéket teremthetünk számukra, kiérdemelve mind szakmai, mind emberi elismerésüket!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-878-0802
Email:iroda@szkiroda.hu
Honlap:http://szkiroda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/szkiroda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek