Tax Pass Kft. Könyvelés

1091 Budapest, Üllői út 121. | +36-1-797-1674 | http://tax-pass.eu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újra igaz a régi mondás:

A jó könyvelő aranyat ér!

Pontos adatokat várnak a cég eredményességéről, költségeiről és annak fajtáiról, a bevételeikről és azok összetételéről, a várható adókról stb. Azaz a könyvelőjükkel való együttműködés szoros üzleti kapcsolatot feltételez. A folyamatos adó átalakítások, az adóhivatal szigorodó ellenőrzései és büntetései korábban nem tapasztalt üzletviteli fegyelem irányába terelik a cégtulajdonosokat. Az adótörvények változásai a könyvelőktől állandó adózási, Tb-, munkaügyi és cégjogi nyomon követést ,állandó tanulást igényelnek. Sokan saját bőrükön tapasztalják, hogy nem a megfelelő kritériumok alapján választottak könyvelőt. Az olcsóság, a könnyű földrajzi megközelíthetőség háttérbe szorít több ésszerű szempontot. Egy korszerű könyvelőiroda ma már köteles adótanácsokkal is ellátni ügyfeleit.
A „TAX-PASS” Könyvelő és Adótanácsadó Iroda adótervezést, adóoptimalizálást végez, igény szerint pénzügyi tervet, precíz kimutatásokat készít.

Ügyfeleink számára könyvelési díjunk automatikusan tartalmazza az adótanácsadást. Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, külön felkérésre készítünk adótervezést, vállalunk adóhivatal előtti képviseletet. Ha nem tud eligazodni az adótörvények labirintusában, pontos számokat akar látni, adót szeretne optimalizálni, keressen, hívjon minket bizalommal! Belvároshoz közeli, IX. kerületi irodánkban kulturált környezetben várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Oravecz Erika
Telefon:+36-1-797-1674
Email:info@tax-pass.eu
Honlap:http://tax-pass.eu
Facebook:https://www.facebook.com/taxpass.eu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.