Affianced Ékszerészet

1093 Budapest, Lónyay u. 37/A-B. | +36-70-378-0570 | https://www.affianced.hu
Desktop

1996 óta foglalkozunk ékszerek tervezésével és készítésével. Az Affianced Ékszerészetet 2007-ben alapítottuk. Ékszerészműhelyünk létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol a hagyományos ékszerművesség szellemisége uralkodik, ahol kreatív ambícióink teret kaphatnak és lehetőséget a megvalósulásra. Közös véleményünk szerint a siker titka a kiváló csapatmunka.

Csapatunk különböző habitusú, sokoldalú és kreatívan gondolkodó szakemberekből áll. Mindenki a saját speciális szakterületét képviselve adja hozzá tudásának legjavát feladatainkhoz.

Munkáink kizárólag egyéni megrendelések alapján készülnek, így viszonylag kevés az ékszerészetünkből kikerülő azonos küllemű ékszer.

Nyitvatartás:

Ügyfélfogadást kizárólag telefonos bejelentkezés alapján tartunk! Ügyfélfogadás keddtől péntekig 11 órától 18 órai kezdettel bezárólag. Szombatonként havonta egy alkalommal, igény szerint. Ügyfélfogadásunk óránkénti időbeosztást tesz lehetővé. A konzultáció általában 1 órát vesz igénybe, ami alatt pontosan felmérjük Kedves Megrendelőink elképzeléseit, valamint tájékoztatást adunk az ékszerekkel kapcsolatos lehetőségekről, tudnivalókról.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nagy Gertrúd vezető ékszerész, tulajdonos, Böde Richárd designer, tulajdonos
Telefon:+36-70-378-0570
Email:gertrud@affianced.hu
Honlap:https://www.affianced.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Affianced.Karikagyuru
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.