Bazi Bazár - Bálna

1093 Budapest, Fővám tér 11-12. -1. em. 14/B. | +36-20-288-1356 | http://www.bazibazar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Felújított régiségek, múltidéző újdonságok. Ismered azt a bizsergető, mámoros érzést, amikor valami fantasztikus kincsre bukkansz? Egy ódon komód minden szeglete mesél, sokszor azonban vannak tárgyak, amik nehezebben adják magukat. Elő kell csalogatni belőlük a történetüket.

Az évek során a kincsek felkutatása igazi misszióvá vált. Megtanultuk, hogy a képzelet az, ami egyedit alkot és minden tárgynak saját lelket ad – legyen az apró, vagy robusztus, antik vagy frissen fabrikált. Ezek a gondolatok és érzések ösztönöztek arra, hogy egy olyan boltot nyissunk, ahol mindenféle stílusú darabnak van helye. Legfontosabb küldetésünk, hogy egyetlen megkopott bútort, megunt kiegészítőt se kelljen kidobni, inkább találjuk meg azt az ötletes megoldást, amivel még sok-sok éven keresztül örömet okozhatnak.

A filozófiából csakhamar egy folyamatosan bővülő, ezerszínű termékpaletta született, igazi zegzugos bazári hangulattal. Kezdetben csak munkacímként becéztük így, de a nyitási előkészületek alatt már egyértelművé vált, hogy alaposan rászolgált a névre, így lett Bazi Bazár. A Bazi Bazárban az anyagot tisztelve szeretnénk mindig valami újat álmodni: vagányságot a hokedlibe, humort egy múlt századi szerszámba, édes nosztalgiát a képkeretekbe.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Hétköznap az első órában és hétvégén az első két órában ingyenes.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Effektív-Home Kft.
Telefon:+36-20-288-1356
Email:info@bazibazar.hu
Honlap:http://www.bazibazar.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bazibazarbudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.