Betűbazár Fejlesztő Könyvek és Játékok Boltja

1098 Budapest, Dési Huber István u. 7. | http://betubazar.com
Desktop

Üzletünket 2002 szeptemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy a fejlesztő könyvek minél nagyobb választékát alakítsuk ki. Boltunk és webáruházunk logopédia, gyógypedagógia, fejlesztőpedagógia, pszichológia témájú könyveket kínál szakembereknek és szülőknek egyaránt. Gazdag választékunkban találtok gyakorlóanyagokat diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, szövegértés problémával küzdő gyermekek számára. Büszkék vagyunk arra, hogy országos szinten rendelik meg nálunk a beszédfejlesztéshez ajánlott gyakorlókat a szülők. Fontosnak tartjuk, hogy a nehezen tanuló gyerekek számára játékos feladatlapokat és játékokat is tudjunk ajánlani, ezáltal örömtelivé tenni a fejlesztést. Folyamatosan bővítjük a fejlesztőjátékok kínálatát: találsz polcainkon logikai, matematikai, logopédiai, pszichológiai fejlesztéshez egyaránt. Keressük, kutatjuk az újdonságokat, játszva könnyebb a tanulás!

Miért éppen Betűbazár? Büszkék vagyunk a névre, mellyel vállalkozásunkat elkezdtük - Krasznár és Társa Bt. - de sokszor összekevertek minket más céggel, ezért fontosnak találtuk egy fantázianév bevezetését. A Betűbazár név már régóta a tarsolyunkban volt, 2014-ben gondoltuk úgy hogy bevezetjük. Nagyon örülünk a sok pozitív visszajelzésnek!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Krasznár János, Krasznárné Szendrői Anna (Krasznár és Társa Bt.)
Email:info@krasznar.hu
Honlap:http://betubazar.com
Facebook:https://www.facebook.com/pg/betubazar
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.