Well Done Café

1094 Budapest, Páva u. 15. | +36-30-951-0903
Desktop

Wine & Drink Bar & Bisztro

Friss Gyümölcsből EXTRA limonádék több ízesítésben

KRUSOVICE csapolt sör

ERDINGER búzasör 4 féle ízben

JEGES & Forró Csokoládé különlegességek

Grill husik fadeszkán

Sörkorcsolyák

Lassan térsz magadhoz reggelente? Nehezen indul a nap? Ébredés után sokáig nyűgös vagy? Napközben kevés az energiád és nehezen koncentrálsz? Ingadozik a hangulatod és könnyen felbosszantod magad? Ha ezekből csak egyre is igen a válaszod, valószínűleg azok közé tartozol, akik kihagyják a nap legfontosabb étkezését, a reggelit. Helytelen…A napi rutinnal rengeteg időt megspórolhatsz. Ha csak sodródsz az eseményekkel, azzal nemcsak időt veszítesz, de egyfolytában azon fogsz szorongani, hogy mit felejtesz el megint. A negatív indítás pedig az egész napodra rányomja majd a bélyegét.

....amire Nálunk számíthatsz majd..... 13h-15h    HAPPY HOURS ételre   18h-19h   Happy HORS italra

Well done tojásos reggelik, PREMIUM szendvicstálak fatányéron,  citromos óriás tea, reggeli mega turmixok több féle gyümölcsökkel, light és zsíros tejjel....krémlevesek minden napra, frissen pörkölt kávéból készült kávécsodák...friss pékárúból készült szendvicsek amit előtted állítunk majd össze....és míg várod a reggelidet, lehuppanhatsz a kanapéra, akár a kedvenc újságoddal a kezedben, kortyolgatva az italodat...nézheted a reggeli műsorodat a tvben.

.Ha boldog akarsz lenni egy életre,akkor alapíts családot.... ha kevés ideig, akkor utazgass... ha csak egy napra;RÚGJ BE itt Well Done CAFÉ ;))

Tudtad?! ......Nálunk, van, h a kutya aki betér hozzánk hozza a gazdiját kávézni és nem fordítva.....:)))KUTYABARÁT HELY!!!!!! lehet, hogy a barátod, barátnőd pont egy ilyen helyet keres, kérlek osszátok meg:))

Nyitvatartás:

Kedd10.00 – 21.00
Szerda10.00 – 23.00
Csütörtök10.00 – 23.00
Péntek10.00 – 04.00
Szombat16.00 – 04.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Huber Szabrina
Telefon:+36-30-951-0903
Email:hszabrina23@vipmail.hu
Facebook:https://www.facebook.com/welldonecafebest

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.