A ráckevei HÉV menetrendje módosul a hétvégén

Oszd meg másokkal!

(forrás: wikipedia.org)
Karbantartási munkák miatt e hétvégén - március 31-én és április 1-jén - a 6-os (Ráckevei) HÉV Dunaharaszti-külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között HÉV-pótló autóbuszok közlekednek.

Ez azt jelenti, hogy a vonatok megosztva, egyfelől Vágóhíd és Dunaharaszti-külső, másfelől pedig Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl / Ráckeve között közlekednek. Vágóhíd és Ráckeve végállomásokról a vonatok a menetrendben meghirdetett indulási időpontjukban, Tököl végállomásról viszont annál 3 perccel később indulnak.

A HÉV által nem érintett, Dunaharaszti-külső és Szigetszentmiklós közötti szakaszon a H6 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni. A buszok érintik Szigetszentmiklós-Gyártelep állomást is - ahonnan a HÉV-re vissza lehet szállni. Emellett csak Szigetszentmiklós-Gyártelepig is közlekednek HÉV-pótló járatok, ezeket a H6A jelzéssel látják el.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek