Felbecsülhetetlen értékű Bach-művet játszik a Dohnányi Zenekar

Oszd meg másokkal!

A zenekar
A budafoki zenekar, teljes pompában (fotó: jegy.hu)

Március 20-án hallgathatjátok meg élőben a Dohnányi Zenekartól a János-passiót. A mű a legendás zeneszerző, Johann Sebastian Bach egyik teljes egészében fennmaradt passiója.

Ezen kívül csak a Máté-passió maradt ránk az elejétől a végéig, úgyhogy mondhatjuk, hogy a darab értéke felbecsülhetetlen.

A szenvedéstörténetet a Müpában adja majd elő a budafoki zenekar, a darab történetét pedig kivetített képekkel magyarázzák el a közönségnek, így mindenki meg fogja érteni, miről szól a zene.

A XXII. kerület egyik legfiatalabb hivatásos zenekarán kívül a Nyíregyházi Cantemus Kórus, illetve a Budapesti Akadémiai Kórustársaság is szerepelni fog a vasárnapi előadáson.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek