Kacsa a Budapest Park bezárásáról szóló hír

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Budapest Park)

Korábbi cikkek a témában:

Bácskai János polgármester, Tarlós István főpolgármester és Pál Tibor is cáfolta azt a hétfői hírt, ami szerint szóba került a Budapest Park bezárása, és parkoló üzemeltetése annak helyén. 

"Az elmúlt napokban a Budapest Park bezáratásával kapcsolatban megjelent félrevezető állításokkal szemben Bácskai János polgármesternek sem hatásköre nincs, sem szándékában nem áll a Budapest Park helyett P+R parkolót létrehozni." - írta a kerületi polgármesteri hivatal.

A hír alapja az, hogy Pál Tibor szocialista képviselő (sajtóinformációk szerint) javasolta Bácskai Jánosnak, hogy kezdeményezze a park bezárását. A polgármetser ugyan nem értett ezzel egyet, de hivatalból továbbította az illetékes fővárosnak - írta az Origo. 

Pál Tibor sajtótájékoztatóján azt mondta, ő csak érdeklődött korábban, hogy mi lesz a terület sorsa. 

Tarlós István közleményében az szerepel, hogy nem terveznek P+R parkoló kialakítását a Budapest Park helyére, a főváros pedig nem akarja csorbítani a fiatalok szórakozási lehetőségeit. 

A főpolgármester felhívta a park tulajdonosát, Gerendai Károlyt, és neki is elmondta, hogy nem áll szándékukban felmondani a hely élő szerződését - írta a portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?