Állás az Illatos úti ebtelepen: állatgondozót keresnek

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: fogyasztok.hu)

Az Illatos úti ebtelep gyakorlattal rendelkező állatgondozót venne fel. A jelentkezéseket 22-éig várják a nagy.dora@fori.hu címen. Íme a teljes felhívás a részletekkel:

"A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata felvételt hirdet kisállatbefogó - és gondozó feladatok ellátására.

Olyan jelöltet várunk, akinek van már gyakorlata, tapasztalata, megszokta és bírja a nehéz fizikai munkát, kiegyensúlyozott és állatszeretete nem gátolja meg abban, hogy akár a gyógyíthatatlan állatok elengedésében is részt vegyen.

A folyamatos munkavégzés (szombat- vasárnap, és ünnepnapok is) naponta 07:00 - 15:00 illetve 07:00 és 19:00 között zajlik, megadott órakeretben. A munkavégzés helyszíne Budapest közterületei és a Szolgálat Illatos úti telepe.

Feladatok: kóbor, sokszor veszélyes kutyák befogása; az állatok szállítása; az állatok emelése, elhelyezése; a problémás, agresszív állatok humánus, de határozott megfékezése, szétválasztása, állatgondozás. Védőruházatot, eszközöket és a kiképzést biztosítjuk. A munkakör betöltése erkölcsi bizonyítványhoz kötött, az ebrendész illetve állatgondozó képesítés és a B kategóriás jogosítvány előnyt jelent.

A jelentkezéseket 2016. január 22-ig a nagy.dora@fori.hu e-mail címre várjuk."

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek