Itt az alkalom: vigyél haza egy kedvencet! Szombaton Örökbefogadó nap az Illatos úton!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Például őt (forrás: ebtelep.hu)

November 26-án, szombaton 10 és 15 óra között tartja az Illatos úti Ebtelep az Örökbefogadó napját, aminek keretében több mint 100 kutya várja, hogy valamelyiküket hazavidd. Az összes kutya féregtelenítve, oltva, chip-elve, egészségesen várja gazdáját 5 ezer forint ellenében, a macskákat 2500 forintért lehet hazavinni. A telep azokat is várja szombaton, akik nem feltétlenül vinnének haza kutyát, "csak" szeretik őket, vagy szívesen megismernék a telepet, vagy az ott dolgozók munkáját.

Az Állatmentő Szolgálat átvállalja minden örökbe fogadott macska mikrocsipjét és veszettség elleni oltásának költségét, a Kutyamentő Angyalok Egyesület pórázokat adományoz az örökbefogadóknak, az Országos Állatvédőrség és partnere, a Budapest Taxi pedig hazaszállítja az első öt olyan gazdát, akinek Budapest közigazgatási határán belül a szállítás gondot okoz.

Jó tudni: a telepen összesen 94 férőhely van, most pedig több mint 120 kutya és macska várja, hogy hazavigyék. Évente mintegy 2 ezer kutya kerül ide Budapestről. Elég nagy a zsúfoltság. Minden örökbefogadó abban is segít, hogy a gazdátlan kutyák végre jobban elférjenek az Illatoson.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek