Lecserélheted a hűtődet, de pályázhatsz új ablakokra is

Desktop
A kép illusztráció (fotó: nyilaszarocsere.info)
Szeptemberben megnyílnak az első lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fűtéskorszerűsítést és külső nyílászárók cseréjét támogatják!
Fűtéskorszerűsítésre 1 milliárd forint, külső nyílászárók cseréjére 1,1 milliárd forint, háztartási nagygépek cseréjére 627 millió forint áll majd rendelkezésre. A legmagasabb pályázható összeg fűtéskorszerűsítés esetén 650 ezer, ablakok cseréje esetén 500 ezer, háztartási gépcsere esetén 35 ezer forint lesz. 
 
A háztartási nagygépek cseréje során energiafaló hűtő és fagyasztó berendezések energiatakarékos (A+, A++ és A+++ energiaosztályú) készülékekre cserélhetőek állami támogatás segítségével nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára.
 
Valószínűleg 10 milliárd forintos kerettel az idén elindul a Panel program utóda. Az új program már nem csak panelházakra fog vonatkozni: kiszélesítik a kedvezményezetti kört, hogy minél több család számára legyen elérhető a jól szigetelt, korszerű fűtéssel rendelkező, jól záródó ablakokkal ellátott otthon - írja a fn24.
 
A pályázatot kezelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elérhetősége:
 
  • Ügyfélszolgálati iroda: 1011 Budapest, Fő u. 44-50.
  • Telefonszám: 06-1-795-6766; 06-1-795-3832
  • E-mail cím: ugyfelszolgalat@nfm.gov.hu

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek