Liliom Fitt Szépség és Mozgáspark Nyitás (jóga, pilates, gyógytorna, zumba, hastánc)

Programot feltöltötte:
MonaMoon

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nyitás és nyílt nap INGYENES próbaórákkal! Többek között: Jóga, pilates, gyógytorna, hastánc, zumba. Célunk családias környezetben, hangulatos mozgásos órák megteremtése. A mai világban egyre inkább hiányzó KÖZÖSSÉG felépítése minden korosztály számára! Hastánc bemutató óra 18:30tól, Zumba bemutató óra 19:30tól.

Balogh Beáta:
Jóga oktató: hatha-, kismama-, mesejóga, táncterápia. .
Közel hét éve foglalkozom mozgás- és masszázsterápiával.
Tevékenységem fókuszában az egészségfejlesztés, alternatív gyógymódok, mozgás- és masszázsterápia, különböző ehhez kapcsolódó tanfolyamok, programok szervezése, alkalmazása áll különböző területeken.
Szolgálni szeretném a mentális egészség védelmét, megőrzését, az életvezetési kompetenciák, az öngondoskodás képességének fejlesztését, a mozgáskultúra, masszázskultúra beépülését az emberek életébe.

 

Bacsó Zsófia: gyógytornász, pilates oktató
Fizioterápiás foglalkozásaimat ajánlom fiataloknak és időseknek egyaránt, egészségmegőrzés és sérülés utáni felépülés céljából. A célirányos mozgásanyagnak köszönhetően, erősítő-, nyújtó- és egyensúlygyakorlatok, javul a testtartás, enyhülnek vagy megszünnek a nyaki, hát és derékfájdalmak, és csökken a mozgásszervi elváltozások kialakulásának valószínűsége.
Pilates óráimon szerettel várok mindenkit, aki testileg és lekileg szeretne feltöltődni és a mozgáson keresztül kikapcsolódni.

 

Beczkó Mónika: orientális táncos, zumba és hastáncoktató
A tánc számomra hivatás és hobbi egyben. Olyan öröm és kikapcsolódás, amiből mindenkinek részesülnie kellene. Ebben találtam meg önmagam és azt, amit közvetíteni szeretnék az embereknek.
Zumba fitness: A zumba főleg latin ritmusok által inspirált, nemzetközi és latin zenét, táncmozdulatokat egyesítő dinamikus fitness program. A zumbában az a legjobb, hogy az önfeledt táncról és a vidámságról szól. De e mellett szinte észrevétlenül komoly edzést is végzünk, amikor részt veszünk egy ilyen típusú órán. Nem az a lényeg, hogy elmagyarázzuk a lépéseket, mozdulatokat. Nem egy táncstílust tanítunk meg, és nem a tökéletességre törekszünk, csak táncolunk, és jól érezzük magunkat!
Hastánc: A hastánc valószínűleg a világ egyik legősibb tánca, feltehetőleg az Ókori Egyiptomból származik. A hastáncnak jelentős test és lélekformáló hatása van. Azért különleges, mert arra tanítja a nőket, hogy hogyan tudják elfogadni, szépnek látni magukat, segít az önbizalom kialakításában a nőiesség teljes megélésében. Ezen felül kikapcsolódás, örömforrás, az önkifejezés formája, harmónia testnek és léleknek egyaránt. Ezt az életérzést szeretném átadni tanítványaimnak, látni ahogy megszépülnek, kiteljesednek, önmagukra találnak, ahogy velem is megtörtént.
Ideje, hogy te is felfedezd azt a mozgásformát, ami neked a legjobb! Talán az én órámon találod meg amit keresel... " Várlak kortól és alkattól függetlenül az óráimon! Ha táncolsz élsz, ha élsz táncolsz"

 

Lerch Zsuzsanna: tánctanár, pilates és kismama - pilates oktató
Tánctréning:
Klasszikus, jazz, Hip-Hop és dance-aerobic elemekkel tűzdelt óra. Nagyon klomplex, egyaránt tartalmaz erősítő és nyújtó gyakorlatokat is, de zsírégetésre valamint alakformálásra is kiváló. A vibráló, dinamikus, táncosabb órákat kedvelő vendégeknek ajánlom!
Pilates:
Gyógyító- erősítő tréning, mely csodálatos hatásokkal bír! Kiváló várandós kismamáknak, és szülés utáni regenerálódást segíteni is (mindkét esetben kizárólag orvosi vagy bábai engedéllyel). Bátran ajánlom az 50 év feletti vendégeknek és mindenkinek, aki valamilyen mozgásszervi problémával küzd, illetve azoknak, akik a nyugodt, csendes "relax" stílusú órákat kedvelik!
Baba-mama torna:
A szülést követő 6. héttől végezhető, kisbabával, kisgyermekkel együtt. Csempészünk bele erősítést, alakformálást, intimtornát, de amennyire csak lehet bevonjuk a piciket is, kicsit mondókázunk és együtt mozgunk. Szeretettel ajánlom az anyukáknak!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?