Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus: Női energiák - kortárs körkép

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus 1969-es alapítása óta mindvégig megőrizte kimagasló szakmai színvonalát, egyediségét és lett az ország egyetlen hivatásos női kamarakórusaként kiemelt kategóriás együttes. A hazai és nemzetközi koncertpódiumok kedvelt vendége, az elmúlt évek alatt bejárták szinte az egész világot Szentpétervártól Szicíliáig, Izraeltől Japánig. A kórus művészeti vezetője és karnagya 1989-tól Molnár Éva.
A „Női energiák” hangverseny-sorozatot 2017 tavaszán indította útjára az együttes. A koncerteken jellemzően magyar kortárs zeneszerzők – Andorka Péter, Kovács Szilárd, Tóth Péter, Márki Sándor Szabolcs, Huszár Lajos, Horváth Márton Levente, Orbán György, Kocsár Miklós, Fekete Gyula valamint Bartók Béla és Kodály Zoltán – művei csendülnek fel.
A mai koncerten a kamarakórus vendége Fejes Krisztina – Fischer Annie-ösztöndíjas, Artisjus-díjas, az MMA – Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjas zongoraművésze.

KÖZREMŰKÖDIK:
Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus
Fejes Krisztina – zongora
Markóczy Rita – hárfa
Művészeti vezető: Molnár Éva

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a bmc.jegy.hu oldalon.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek