Amerikából jöttem, mesterségem címere: CsendőR

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Interaktív jazz-színház Fekete-Kovács Kornéllal, Kálloy Molnár Péterrel és a Modern Art Orchestrával

A jazz muzsika iránt a végletekig elkötelezett Modern Art Orchestra és az improvizáció egyik legtapasztaltabb színházi képviselője Kálloy Molnár Péter közös szórakoztató színházi műsort mutatnak be. Az "Amerikából jöttem” nem titkoltan a jazz alapvetéseit kívánja bemutatni, és a színház és humor erejével közelebb hozni a műfajt a jövő zenehallgató közönségéhez. E mellett természetesen még az sem kizárt, hogy a gyerekeket elkísérő szülők is jól szórakoznak majd.

A két felvonásos előadás első felében Kálloy Molnár Péter alkalomról alkalomra újabb és újabb szerepbe bújik, amely a “zeneipar”, a “show business” egy igazán jellemző karaktere lesz. Találkozhatunk majd vele például mint híres producerrel, vagy hangszerszállítóval, de akár koreográfus művészként, vagy rendőrként is feltűnik majd, hogy ráncba szedje a zabolátlan jazz zenészeket. Eközben mind a nagyzenekarral, mind a közönséggel kölcsönhatásban alakulnak majd a játékos történések. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett MAO a helyzetekbe ágyazva mutatja majd be a jazz muzsika tradícióit.

A második részben a nagyzenekar, az aktuális témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja az előadást. 
A havi rendszerességgel jelentkező előadás műfaját tekintve is teljesen új. A jazz-színházban garantált a sok nevetés, a humor, a lehetetlen improvizációs helyzetek, a virtuóz megoldások és a sok jó zene.

Jegyárak: 1500 // 4500 (családi jegy 2 felnőtt-2 gyerek)

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek