A katona története | nemzetközi mesterkurzus zárókoncertje

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2018. február 14. 19:30 BMC Koncertterem 
A katona története | nemzetközi mesterkurzus záró koncertje 

2018-ban indul útjára az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány mentorprogramja, fiatal karmesterek és zeneszerzők részére. A mentorált hallgatók első alkalommal ezen a koncerten mutatkoznak be a magyar közönség előtt, mindjárt egy nagy klasszikussal, hiszen idén ünnepeljük a Sztravinszkij-darab lausanne-i premierjének századik évfordulóját. Nemcsak A katona története hangzik majd el, hanem a fiatal mentorált zeneszerzők erre az alkalomra íródó, az eredeti darab hangszerösszeállítását követő friss művei is. A koncertet egy hetes nemzetközi mesterkurzus előzi meg Eötvös Péter, Vajda Gergely és Johannes Schöllhorn német zeneszerző vezetésével, melyen Mácsai Pál is közreműködik. A kurzus legjobbjai és a mentorált hallgatók vezényelhetik az UMZE Kamaraegyüttest a záró koncerten, melyet élőben is követhetnek az érdeklődők live streamingen keresztül a BMC támogatásának köszönhetően. 

Program: 
Variációk A katona történetére | Aaron Holloway-Nahum, Alex Nante 
Igor Sztravinszkij: A katona története 
Vezényel: Su-Han Yang, Toby Thatcher és a mesterkurzus hallgatói 
Közreműködik: UMZE Kamaraegyüttes és Mácsai Pál 
Moderátor: Becze Szilvia 

Belépő: 1500 HUF 

Stravinskij A katona története című műve a Chester Music engedélyével és támogatásával kerül bemutatásra. 

Támogatók és partnerek: Budapest Music Center, Art Mentor Foundation Lucerne, Nemzeti Kulturális Alap, budapesti Goethe Intézet 

www.bmc.hu
www.etvosmusicfoundation.org 

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek