Filmvetítés és beszélgetés Barsy Laurával

Oszd meg másokkal!

Desktop
Barsi Irma: Pincenapló című könyv borítója

Budapest világháborús ostromának évfordulója apropóján filmvetítéssel egybekötött beszélgetéssel idézzük fel az ostrom alatt álló Ferencváros mindennapjait. 

Meghívott vendégünk: Barsy Laura, aki dédanyjának, Barsy Irmának az 1944-45-ös bombázások idején írott naplóját publikáltatta. 

A "Pincenapló" segítségével betekintést nyerhetünk Ferencváros hétköznapjaiba, a Gabona, Mester, Tinódi, Viola utca házaiba, és egy írónő életébe, aki bátorsággal és tartással küzd a fizikai és lelki rombolás ellen.

A rendezvény ingyenes, azonban előzetes bejelentkezés szükséges a ferencvarosigyujtemeny@gmail.com e-mail címen, vagy a 218-74-20- as telefonszámon!

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek