The Talent festőműhely kiállítás

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A The Talent Festőműhely a The Talent Képzőművészeti Kiállításból nőtte ki magát az elmúlt évek során. Az ország minden pontjából érkeznek fejlődni vágyó 18. életévüket betöltő autodidakta, nem hivatásos festőművészek. 

A tanfolyam Atlasz Gábor festőművész vezénylésével, Dr. Matits Ferenc művészettörténész bevonásával és modell segítségével került megrendezésre minden héten pénteken a Bakelit Multi Art Centerben. 

Az idei rajz- és festészet műhely kiemelt témája: KOMPOZÍCIÓ ÉS TARTALOM

A felszínes, de hasznos formai játéktól az ún. „dobálódzástól”, a koncepcióval, tudatosan szerkesztett képi üzenetig tanulmányoztak sok mindent. Művészettörténetileg az őstársadalmak és modernitás egészítették ki a századelő korának ismertetését.

A tanfolyam segít a komoly szándékkal rendelkező autodidakta festőművészeknek tanulni, fejlődni. Bárki, aki kedvet kap, tud csatlakozni a következő műhelyhez, nem elvárás az előző tanfolyamokon való részvétel. 

A kiállítás 2018-as kurzus munkáinak a válogatott anyaga lesz megtekinthető a Bakelit Multi Art Centerben. 

► A kiállítás megnyitó 2018.június 15-én pénteken 19 órakor kezdődik. ◄
A kiállítást megnyitja: Atlasz Gábor

A belépés ingyenes!
Welcome italok és libatepertő zöldségágyon a Bakelit Multi Art Center jóvoltából!
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek