Matthieu Nieto (FR): I came here to talk - előadás

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Harcba hív egy fehér férfi, aki társadalmi nemének és faji hovatartozásának politikai és intim jelentéseiről elmélkedik.

Különféle sémákkal és stílusokkal játszik, történelem- és kultúratudományi vonatkozásokat idéz fel, és mindeközben a vogue és R&B elemeit használja. Ezek mindegyike hatással volt identitásának felépítésére. A koloniális paradigma dekonstrukciójára törekszik, kimozdítva a normákat és reprezentációkat, amelyek gátolják testünket egy transzkulturális fizikai minta felépítésében. A színpad fórummá változik - nyitva áll a néző előtt, hogy megossza és elfoglalja a teret Matthieu-vel együtt. Eltérő nézőpontok találkoznak, elősegítve egy pillanatig fennmaradó ellenálló és színpompás közösség létrejöttét.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek