#TyreChallenge autókerék-csere verseny

Programot feltöltötte:
hossza_prbk

Oszd meg másokkal!

Desktop

A #TyreChallenge idei magyarországi fordulójára 2018. szeptember 29-én kerül sor a budapesti Lurdy Ház bevásárlóközpont külső parkolójában. A versenyre a helyszínen is lehet nevezni, nevezési díj nincs.

Közeledik a nemzetközi autókerék-csere verseny magyarországi fordulója

Szeptember végén, a téligumi szezon közeledtével igazi családi autós eseménynek ad otthont a budapesti Lurdy Ház. Itt zajlik a #TyreChallenge nevű európai gumiabroncs-csere versenysorozat hazai fordulója. A kezdeményezés az útviszonyoknak megfelelő autógumik használatára hívja fel a figyelmet.

Az őszi időjárás beköszönte az autósokat arra figyelmezteti: ideje hamarosan téli gumiabroncsra váltani. A #TyreChallange versenysorozat éppen erre igyekszik felhívni az autósok figyelmét. A jó hangulatú, családi autós esemény a gumiabroncsok online kereskedelmével foglalkozó Delticom AG kezdeményezése. A cég a biztonságos autózás elkötelezett támogatójaként vallja: a veszélytelen közlekedés az útviszonyokhoz igazodó, megfelelően rögzített, jó állapotú gumiabronccsal kezdődik. E gondolat jegyében a téligumi-csere szezonjára időzített eseményen az autósok a gumiabroncs-csere területén mérhetik össze tudásukat.

A #TyreChallenge idei magyarországi fordulójára 2018. szeptember 29-én kerül sor a budapesti Lurdy Ház bevásárlóközpont külső parkolójában. A versenyre a helyszínen is lehet nevezni, nevezési díj nincs. A budapesti megmérettetéssel egy időben több európai országban is összemérik tudásukat a jelentkezők.

A hazai forduló nyertesei a következő díjakat kapják:

1. helyezett: Új gumiabroncs szett a Delticom magyar képviselete, a gumik.hu jóvoltából

2. helyezett: Full Extrás külső-belső autótakarítás csomag a Bajnok Garázs jóvoltából

3. helyezett: Autókozmetikai ajándékcsomag

A rendezvényre a Budget autókölcsönző biztosítja a gépjárműveket.

A tavalyihoz hasonlóan idén is szoros verseny várható. A 2017-ben rendezett első autókerék-csere verseny során csupán tizedmásodpercek döntöttek a helyezések sorsáról.  

A kezdeményezés weboldala: http://www.tyrechallenge.com/hungary/

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?