25/45 – Táncelőadások Est-sorozat – Naturista, ruhátlan nézőkkel

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Táncelőadások Est-sorozat – Naturista, ruhátlan nézőkkel
– az L1 Egyesület és a Naturisták Virtuális Klubja Egyesület (NaVKE) együttműködésében –

Az együttműködés alapötlete Ladjánszki Mártától származik, akivel a NaVKE 2007-ben került kapcsolatba. Akkor több sikeres táncelőadásukat láthatták a naturista nézők.
2018-ban egy hosszabb távú programot indítottak el, amiben több előadás került terítékre, sőt, az első két, zártkörű előadás után a harmadik alkalommal megnyitották a kört és bárki, aki vállalta, hogy ruhátlanul nézi meg az előadást nézőként csatlakozhatott.

Ilyen még nem volt, de MOST MÁR VAN és FOLYTATJÁK!

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a 2019. március 28. (csütörtök) 19.00-kor kezdődő előadásra!

Az L1 Egyesület bemutatja: LADJÁNSZKI Márta 25/45
jubileumi előadás

Az L1 Egyesület hivatalos megalakulása óta (2002) Ladjánszki Márta művészeti vezetőként tevékenykedik és 2011-től kiemelten az ő elgondolásait, művészeti irányvonalát is igyekszik segíteni az egyesület.
Ritka pályafutása, ami a 20. életévében indult el célirányosan, megkerült minden eddigi hivatalos utat, csoportosulásokat, de mindig alázatosan itta magába a tudást és kimagasló mesterek tanításai, útmutatása révén ma már a magyar kortárs táncélet kiemelkedő alakja alkotóként, előadóként és nem utolsó sorban önkéntesen vállalt tehetségkutatóként kül- és belföldön.

2019-ben ünnepli 45. születésnapját és 25. évét annak, hogy visszakanyarodott a tánchoz és koncentráltan, a táncba vetett erős hittel dolgozik közöttünk, alkot és hív társakat alkotásaiba. Ezt szeretnénk egy rendhagyó előadássorozattal megünnepelni, ahol visszaemlékezünk erre a 25 éves szakmai múltra (talán még kicsit tovább is), kicsit másképp.

Ennek első eseménye 2019. MÁRCIUS 28-án, csütörtökön kerül megrendezésre a „Táncelőadások estsorozat – Naturista, ruhátlan nézőkkel” keretében!
Figyelem, az előadáson a jegy megváltásával a nézők is vállalják a meztelenséget!

Támogatók: L1 Egyesület, Bakelit MAC, Műhely Alapítvány, EMMI

[Mivel az előadások mindenkinek nyitottak, akik vállalják a meztelenséget, a belépőjegyeket online, előre és/vagy a helyszínen készpénzben is meg lehet váltani. Emellett előzetes név szerinti regisztráció alapján a navke@navke.hu e-mail-címen is lehetséges a foglalás.]

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?