„Az L1 Egyesület bemutatja" est 20190515

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ismét egy közös este keretében mutatkoznak be az L1 Egyesület művészei a Bakelit Multi Art Center együttműködésében és befogadásával.

Az este keretében az alábbi akciók/előadások láthatóak:
• Blaskó Borbála (L1-tag) ELEVEN (az előadás Blaskó Bence kiállításának megnyitójaként kerül bemutatásra)
• Veres Flóra (L1-tag) Sosem voltam még ennyi se – részlet
• „Az L1 Egyesület bemutatja” (H) SHOEGAZE

A részleteket ezen esemény bejegyzéseiben találják majd (folyamatosan kerülnek feltöltésre).

Mindenkit szeretettel várunk!

Az L1 Egyesületről röviden
Az 1998 óta önszerveződő mozgalomként, majd 2002-től hivatalos formában és 2011-ben újjáalakult szerveti felépítésben és tagsággal kibővült L1 Független Művészek Közhasznú Egyesület a magyar független előadó- és alkotóművészet képviselőit igyekszik legjobb szakmai tudásával segíteni kül- és belföldön egyaránt.
Magyarországon jelenleg a szervezeti struktúrákon kívül dolgozó független művészek képzési, támogatási és megjelenési lehetőségei végtelenül szűkösek, ami a magasszintű alkotómunkát lehetetlenné, kilátástalanná teszi. Az egyesület által képviselt művészek számára elengedhetetlen az a segítő szakmai közeg, amely által bekapcsolódásuk a helyi, nemzeti és nemzetközi vérkeringésbe, szakmai előmenetelük és megjelenési lehetőségeik kitágulnak.

Céljuk, hogy a frissen pályáralépő magyar alkotó- és előadóművészek, valamint a már egy ideje alkotói energiával dolgozó művészek ne legyenek magukra hagyva, hanem szakártői háttérrel és valódi gyakorlati ismeretekkel felvértezve dolgozhassanak egy egymásra odafigyelő közegben.
A művészek saját szakmai fejlődését, képzését és megmutatkozását igyekeznek előtérben tartani. Az egyesület tagsága bővül a rezidensekkel, növekszik tömegbázisa, gyarapszik szakmai sokszínűsége és értékes alkotásokat tár a nézők elé.
A hosszú távú együttműködés során az egyesület koncepciózus és átfogó gondolkodásra és (ön)reflektív magatartásra ösztönzi művészeit, hogy tudatos, széleslátókörű, képzett művésszé, a magyar táncélet és társterületek potenciális formálóivá válhassanak.
www.L1.hu

JEGYVÁSÁRLÁS: https://bmac.hu/jegyek/

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?