Öt éves a buddhista rádió – BuddhaFM – Adásban a Tan!

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

2014. szeptemberében kezdte meg adását Magyarország egyetlen buddhista rádiója, a BuddhaFM. Az elmúlt öt évet ünnepeljük ezen az egy egyszeri és megismételhetetlen estén az A38 Hajón, 2019. szeptember 15-én.

A különleges est egy igazi BuddhaFM adás lesz élőben, ahol a rádió legnépszerűbb magyar előadói lépnek fel:

Az esten előadást tart a BuddhaFM lelkes támogatója, Laár András zenész, humorista, buddhista tanító, aki a tervek szerint ezúttal szitárművészetét is megcsillantja a tisztelt nagyérdeműnek. Kassai Lajos íjkészítő mesterrel, a modernkori lovasíjászat megteremtőjével Gondolat – Szó – Cselekedet címmel beszélget Mireisz László, A Tan Kapuja Buddhista Egyház elnöke. Három magyarországi buddhista közösség vezetője, vezető tanítója (Csöpel láma – Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség, Mireisz László – A Tan Kapuja Buddhista Egyház és Pressing Lajos – Buddhista Misszió) A magyar népmesék és a buddhista hagyomány közös gyökereiről beszélgetnek Cser Zoltánnal, a TKBE igazgatójával. Az est utolsó előadásán A Buddhizmus és a modern tudomány kapcsolatát boncolgatják Dobosy Antal, Farkas Attila Márton és Szathmári Botond, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola jeles tanítói. A zenei és zenén keresztül megélhető spirituális élményekről pedig Kenéz László sakuhacsi (japán bambuszfuvola) művész, Kenderesi Gabi mantraénekes, Shivacult alkímista és multimédia művész, valamint Tóth Szabolcs szitárművész gondoskodnak.

2019. szeptember 15. vasárnap, 15.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek