Varga Dénes nem játszhat az elődöntőn: ütés miatt felfüggesztették

Desktop
Varga Dénes (forrás: fradi.hu)

Varga Dénes nem lehet ott a szerdai FTC-Eger vízilabda elődöntőben. A Fradi játékosa ellen a Magyar Vízilabda Szövetség Fegyelmi Bizottsága fegyelmi eljárást indított. Varga ugyanis az A-HÍD OSC Újbuda elleni meccsen megütötte a hazaiak játékosát, Burián Gergelyt. 

„Mivel egy nagy téttel bíró összecsapás volt, ezért a mérkőzés hevében, indulatosan cselekedtem. Szégyellem azt, ami történt, mert nem a sportághoz és a klubomhoz méltó magatartást tanúsítottam. Ezért elsősorban a fiatal vízilabda-növendékektől kérnék elnézést, mert egy konfliktust nem így kell kezelni. Természetesen vállalom tettemért a következményeket és nagyon sajnálom!” – mondta  Varga.

„Mint az FTC Vízilabda Szakosztályának vezetője mélységesen elítélem Varga Dénes tettét. A Ferencváros és a magyar vízilabda-válogatott játékosa és csapatkapitánya nem tehet ilyet, ezért a büntetést elfogadjuk és a Magyar Vízilabda Szövetség mellett külön a klub részéről is szankcionálni fogjuk az esetet. A játékos meggondolatlanul és felelőtlenül cselekedett! A klub nevében is elnézést kérünk Burián Gergelytől!” – mondta az esetről Madaras Norbert, az FTC Vízilabda Szakosztályának elnöke.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek