József Attila-lakótelep: bontás helyett bővítés

Oszd meg másokkal!

Desktop
Intim kert (forrás: AU.ROOM Építész Műhely)

A József Attila-lakótelep megújítására kiírt pályázaton olyan terv nyert, amely bővítené a lakótelep házait. 

Zoltán Erzsébet Szeréna, Gyergyák János, Gál Bence és Gál-Mózes Anett terve könnyűszerkezetes megoldással felfelé is bővítené a házakat, és faszerkezetű pavilonokat is kialakítana, ez utóbbihoz az önkormányzat adná a telket, kedvezményes áron. A tervezőcsapat közös kertet alakítana ki, amit a lkóközösség gondoz, saját parkolórésszel.

A rehabilitáció során az Üllői úton parkoló- és irodaházakat húznának fel, amik csillapítanák a zajt, a telepen pedig úgy alakítanák az úthálózatot, hogy az M5-ösre tartó autósok ne erre igyekezzenek gyorsabban kijutni az autópályára.

A terveket megnézhetitek az önkormányzat oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?