Egyedi, kézzel készített és időtálló ékszerek a IX. kerület szívében

Oszd meg másokkal!

Életünket évezredek óta áthatják és meghatározzák a jelentős események, élmények és emlékek. Ugyanennyi idő óta vágyunk a mulandóság öröklétbe ültetésére, nemcsak fizikai, de szellemi síkon is. Ez természetes emberi igény, amiben szeretnénk minél jobban kiteljesedni, nyomot hagyni magunk után a világban. Nem mindegy, hogy ezt milyen körülmények között tesszük, fontos, hogy magas minőségű és magával ragadó stílusú, egyedi és megismételhetetlen legyen az eredmény. Erre egy jó megoldás a nemesfémötvözetből készített, drágakövekkel díszített ékszer. Azok számára előnyös, akik tudják és értik, hogy az árnál sokkal többet ér a termék mögötti örök mondanivaló.

Központban a szerelem – központban a minőség

Nem kell messzire menni, ha itt a kerületben felső kategóriás és értékálló kiegészítőkre vágyunk. A Boráros térhez közel, a Lónyay utcában, könnyen elérhető helyszínen várja az érdeklődőket az Affianced Ékszerészet műhelye és bemutatóterme. Ha előtte tájékozódni szeretnénk, akkor meglátogathatjuk a cég honlapját, ami átlátható ésegyszerűen megtalálható rajta minden információ. Egy videón például egy komplex aranygyűrű elkészítését is megtekinthetjük, de a helyszínen is állnak szíves rendelkezésünkre bármilyen kérdés esetén.

Felsőkategóriás különlegességek – mert az eskü egy életre szól

A cég eljegyzési és esküvői, illetve egyéb jeles alkalmakra illő ékszerei minden darabjukban egyediek. Aprólékos, hagyományos kézműves ötvösmunkával, de a legmodernebb technikai felszereltséggel készülnek. Egyéni igényekhez igazítottak, magas minőségűek és maradandó értéket képviselnek. Alkalomhoz illő előkelő stílus és exkluzivitás jellemzi ezeket a termékeket. Az ékszerek követik a jelenlegi trendeket, de mellette erősen érezhető rajtuk az ékszerészet keze nyoma és az ő egyedi stílusuk is. Az Affianced Ékszerészet 2016-ban a Magyar Menyegző kollekcióval elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Ékszerek egyedi igények alapján vagy akár készletről

Az Affianced Ékszerészet igyekszik a vevők minden igényét maximálisan teljesíteni. Ezért a kollekció egyes darabjai akár készletről is megvásárolhatóak. Ezek az ékszerek ráadásul sokszor kedvezményes áron érhetőek el, így azoknak is elérhető az elsőosztályú minőség, akiknél esetleg szűkösebb a keret. Nagy előnye még ennek, hogy akár utolsó pillanatban is meg tudod vásárolni párod számára a tökéletes ékszert. Nincs is romantikusabb, mint egy hirtelen felindulásból elkövetett lánykérés!

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?